Най-добрите водни вили на Малдивите

Полети и хотели

Водните вили са един от най-престижните аспекти на тази популярна тропическа дестинация – Малдивите. Това място е известно със своите девствени плажове, тюркоазени води, спиращи дъха гледки и луксозни помещения за настаняване с всички удобства. Водните вили са построени на колове в лагуната и са заобиколени от прясна лазурна вода и очарователни гледки. Всяка водна вила е уникално проектирана с интериор, повлиян от малдивските традиции, и модерни технологии, като безупречно предлага най-доброто на своите посетители. Отпуснете се във водните вили и си създайте спомени, каквито няма.

Съдържание
 1. Какво представляват водните вили на Малдивите?
 2. Защо водните вили на Малдивите са най-добрият вариант за престой?
 3. Скъпи ли са водните вили на Малдивите?
 4. Списък на вилите над водата на Малдивите
 5. 1. Conrad Maldives Rangali Island
 6. 2. Baros Resort Maldives
 7. 3. Shangri-La’s Villingili Resort & Spa
 8. 4. W Малдиви
 9. 5. Taj Exotica Resort & Spa
 10. 6. Komandoo Island Resort & Spa
 11. 7. Anantara Veli Maldives Resort
 12. 8. Joali Малдиви
 13. 9. Coco Bodu Hithi
 14. 10. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
 15. 11. Reethi Faru Bio Luxury Resort
 16. 12. Водни вили Adaaran Prestige
 17. 13. You & Me Maldives
 18. 14. Dhigali Малдиви
 19. 15. Furaveri Island Resort & Spa
 20. 16. Kudafushi Resort & Spa
 21. 17. Emerald Maldives Resort & Spa
 22. 18. Park Hyatt Maldives Hadahaa
 23. 19. Sun Siyam Iru Veli
 24. 20. Sheraton Maldives Full Moon Resort
 25. 20. Sheraton Maldives Full Moon Resort
 26. Къде трябва да отседна на Малдивите, за да изживея най-добрите преживявания във водните вили?
 27. Често задавани въпроси за водните вили
 28. Въпрос: Как да резервирам водна вила на Малдивите?
 29. Въпрос: Коя е най-добрата водна вила на Малдивите?
 30. Въпрос: Безопасни ли са водните вили на Малдивите?
 31. Въпрос: Струват ли си водните вили?
 32. Въпрос: Мога ли да посетя водната вила през деня?
 33. Въпрос: Как да си купя водна вила на Малдивите на по-ниска цена?
 34. Въпрос: По-добра ли е водната вила или плажната вила?
 35. Въпрос: Плажна или водна вила трябва да избера на Малдивите?
 36. Въпрос: На кой остров на Малдивите има добри и достъпни водни вили?
 37. Въпрос: Защо водната вила на Малдивите таксува за трансфер с лодка?

Какво представляват водните вили на Малдивите?

Водните вили на Малдивите са основно сгради, които се поддържат от колове, построени точно върху водата. Това е много уникално преживяване за престой, което не се среща навсякъде. Само няколко дестинации в света го предлагат, а още по-малко могат да оправдаят преживяването от престоя в такава вила и Малдивите определено са начело на този списък. Ако планирате да посетите Малдивите, определено трябва да ги изпробвате поне за няколко нощувки. Съвременните водни вили предлагат всички удобства, които предоставя обикновената луксозна вила или хотелска стая, и ги допълват с коефициента на преживяване. Само си представете, че живеете във вила, която се намира точно на върха на един от най-красивите рифове и живописни морета в света.

Защо водните вили на Малдивите са най-добрият вариант за престой?

Отговорът е доста прост. Можете да отседнете във водна вила, която се намира точно на върха на едни от най-красивите океански води и рифове в света. Само като излезете навън, на площадката за сядане, и надникнете надолу, ще видите различни риби и други водни обитатели, които плуват във водите под вас, а ако искате да се присъедините към тях, в много курорти има стълби от водните вили, които водят директно в океана под вас. Когато слънцето залезе и си легнете, можете да се насладите и на успокояващите звуци на вълните отдолу, за да заспите.

Скъпи ли са водните вили на Малдивите?

Макар че водните вили са скъпи в сравнение с плажните вили в много бюджетни и изгодни имоти. Същото не може да се каже за много от луксозните имоти, където разликата става съвсем минимална. Освен това на Малдивите има едни от най-достъпните водни вили в света. Скъпото обаче все още е доста относително и се променя от човек на човек. Така че, ако търсите приблизителен ценови диапазон, престоят във водна вила започва от около 300 USD на вечер. Можете също така да изберете опция за разделяне на престоя, която много курорти вече предлагат в наши дни. Така например можете да отседнете 2 нощи в плажна вила и 2 нощи във водна вила, за да намалите разходите си и все пак да имате възможност да се насладите на водните вили в пакета си за Малдивите.

Насладете се на най-доброто от Малдивите, като отседнете в някоя от тези луксозни водни вили – Coco Bodu Hithi, Sun Siyam Olhuveli, Reethi Faru, Brennia Kottefaru, Oblu Helengeli и много други.

Раят на младоженците е това, което трябва да се нарече остров Малдиви. Едно прекрасно благодеяние на самата природа е този много красив и удивителен остров. Покрит предимно с вода от всички страни, това място ви дава спокойно състояние на духа и качествено време “Насаме”, което винаги бихте желали. Tова е една от основните причини, поради които този остров е най-подходящото място за меден месец. Малдивите са известни с невероятното си гостоприемство и цялостната романтична обстановка, която предлагат. Малдивите са известни и с кухнята си от морски дарове, за която мнозина жадуват. Световноизвестните морски дарове също са една от основните причини хората да ги посещават. В този курорт основните забележителности са неговите красиви курорти. Ето и списъка с най-добрите вили над водата на Малдивите, в които можете да резервирате престоя си.

Списък на вилите над водата на Малдивите

Малдивите, които са най-малката по площ и население държава в Индия, представляват група от 26 атола. Известен със златните си плажове и чистата си вода, този остров е много известен и с красивите си курорти и крайбрежни вили. Затова нека не чакаме повече и да видим за най-добрите водни вили на Малдивите, които непременно трябва да резервирате за грандиозно преживяване на красивия остров.

 • Conrad Maldives Rangali Island
 • Baros Resort Maldives
 • Shangri-La’s Villingili Resort & Spa
 • W Maldives
 • Taj Exotica Resort & Spa
 • Komandoo Island Resort & Spa
 • Anantara Veli Maldives Resort
 • Joali Maldives
 • Coco Bodu Hithi
 • Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
 • Reethi Faru Bio Luxury Resort
 • Adaaran Prestige Water Villas
 • You & Me Maldives
 • Dhigali Малдиви
 • Furaveri Island Resort & Spa
 • Курорт Kudafushi Resort & Spa
 • Emerald Maldives Resort & Spa
 • Park Hyatt Maldives Hadahaa
 • Sun Siyam Iru Veli
 • Sheraton Maldives Full Moon Resort

1. Conrad Maldives Rangali Island

Water Villas in Maldives

Свързан с пешеходен мост, този Conrad Maldives Rangali Island е едно място, което е перфектна дестинация за почивка за мнозина. Обхващащ два острова, този курорт е за нестандартно преживяване по време на меден месец. За да изпитате едно от най-добрите преживявания, се хранете в потопения ресторант. Заобиколени от подводния свят, тук с партньора си ще похапнете едни от най-добрите ястия. Този конкретен курорт разполага и със салон за изпълнителни директори, който се намира на 10 минути от летището. Така че това може да бъде и мястото, където можете да хапнете за първи път. Освен това се насладете на уникалната потопена на 2 етажа водна вила. Това е една от основните причини, поради които ще кажете, че това е една от най-добрите подводни вили на Малдивите.

2. Baros Resort Maldives

Water Villas in Maldives

С 30 от най-добрите надводни вили на Малдивите, Baros resort Maldives е едно от местата, които трябва да посетите за перфектен меден месец. Ще откриете този курорт, тъй като той се намира само на 25 минути път с кола от международното летище. С обичайното безплатно вино, безплатна фотосесия и специално приготвена вечеря за всички младоженци това е просто рай за всички младоженци. Това място има своя уникална морска централна обиколка, където ще научите много за подводния живот.

3. Shangri-La’s Villingili Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Със своите 132 водни вили на остров Малдиви това място е с една идея по-високо от останалите споменати. С невероятни ресторанти с вкусна кухня, това е идеалното място, където да прекарате времето си. Има и чудесен начин да изживеете колоездачните турове, разходките сред природата и романтичната вечеря насред Индийския океан на яхтата, която е собственост на курорта. Така че това със сигурност е едно чудесно място, където да видите една от най-добрите водни вили на Малдивите.

Малдивите са една от дестинациите, които всеки трябва да посети заради причудливата им красота.

4. W Малдиви

Water Villas in Maldives

Друг популярен курорт с водни вили на Малдивите е не кой да е, а W Maldives. Това е ултралуксозно скривалище, което предлага елегантни условия за настаняване, прекрасни гледки, вкусни ястия и подмладяващи спа услуги. Водните вили са идеалният избор за престой в W Maldives, тъй като предлагат не само впечатляващи гледки, но и всички основни удобства, от които мнозина се нуждаят. Този 5-звезден частен островен курорт е заобиколен от прекрасни плажове, зелени палми и тюркоазени лагуни. Мястото разполага и с най-добрите домашни рифове на Малдивите. Не пропускайте да посетите СПА центъра AWAY, за да се отпуснете вечер след забързания и вълнуващ ден.

5. Taj Exotica Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Избягайте от ежедневния си хаос в истинското великолепие – Taj Exotica Resort & Spa. Този курорт е разположен в средата на най-голямата лагуна в страната. Taj Exotica Resort е подходящ за всички видове гости и глези всеки един от тях с любов, грижа и завладяващи услуги. Изберете великолепната водна вила за свой дом далеч от дома и се насладете на нейните удобства и спиращи дъха гледки. Участвайте в занимания с водни спортове, посетете спа център, насладете се на вкусни изкушения и изживейте живота както никога досега.

6. Komandoo Island Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Komandoo Island Resort & Spa е синоним на чисто блаженство и е курорт само за възрастни на Малдивите. Освен че ще задоволи желанието ви за пътуване, това романтично бягство ще заздрави връзката ви с любимия човек. Това място предлага чудесни плажни и водни вили, спа център, барове и ресторанти, както и приключенски дейности, в които да участвате. Пригответе се да имате очарователни спомени с любимите си хора в този тропически рай.

7. Anantara Veli Maldives Resort

Water Villas in Maldives

Планирайте своето тропическо романтично укритие в един от най-добрите курорти само за възрастни на Малдивите – Anantara Veli Maldives Resort. Пригответе се да се насладите на вкуса на лукса, чистотата и спокойствието, като планирате престоя си в една от невероятните водни вили на курорта. Наред с несравнимите престои, насладете се на аюрведични процедури в изумителен спа център, вкусни заведения за хранене и занимания с вълнуващи водни спортове.

8. Joali Малдиви

Water Villas in Maldives

Посетете рая на подмладяването и релаксацията на Малдивите. Joali Maldives е разположен в атола Раа и представлява сладко тропическо убежище, в което се намират 73 плажни и водни вили, от които можете да избирате. Събудете сетивата си и предизвикайте лукс, тъй като всяка вила има скъпоценен интериор, ярък дизайн и позитивни вибрации. На разположение са 4 заведения за хранене, СПА център с терапевтични процедури и множество дейности за водни спортове.

9. Coco Bodu Hithi

Water Villas in Maldives

Coco Bodu Hithi е елегантен хотел, който е заобиколен от плажове с палми, лазурни води и тропически вибрации. В този 5-звезден курорт се намират великолепни вили на плажа и във водата с обширно пространство, безкраен частен басейн, открита палуба, директен достъп до плажа и водата, съвременен дизайн и още много удобства, от които човек може да се нуждае. Подарете си прекрасен престой с любимите хора и създайте спомени завинаги.

10. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Water Villas in Maldives

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi е разкошен курорт, който предлага на всички възстановителни преживявания. С елегантни водни и плажни вили с уникални удобства, 11 невероятни ресторанта и бара с възможност за посещение над водата, на върха на дърветата и на плажа, спа център с подмладяващи терапии и много други, тук няма как да останете неудовлетворени. Посетете Waldorf Astoria и напълнете кофата си с щастливи спомени.

11. Reethi Faru Bio Luxury Resort

Water Villas in Maldives

Посетете уединения рай на Reethi Faru Bio Luxury Resort на остров Филаидху. Това луксозно скривалище е заобиколено от буйна зеленина и бели пясъчни плажове. Впуснете се в тропическо, единствено по рода си пътешествие с вашия специален човек и създайте спомени, които ще останат за цял живот. Водните вили предлагат най-добрата живописна гледка, разкошен интериор и позитивни вибрации. Включете се в спа процедури, вкусни ястия, йога, круизи, гмуркане, шнорхелинг и още много незабравими дейности.

12. Водни вили Adaaran Prestige

Water Villas in Maldives

От изискан интериор, просторни помещения за настаняване, всички основни удобства, елегантни ресторанти и център за приключенски водни спортове, Adaaran Prestige Water Villas има всичко. Подарете си перфектна почивка с вашите хора и изживейте истинско преживяване на Малдивите. Позволете на стреса си да се разтопи, докато се наслаждавате на панорамната гледка към океана, плажовете и небето. Надявам се да се насладите на така необходимата ви почивка и не забравяйте да направите няколко страхотни снимки, докато сте там.

13. You & Me Maldives

Water Villas in Maldives

Планирайте посещението си на този уединен и романтичен остров, за да изживеете своята мечтана ваканция. Отпуснете се в това недокоснато кътче на Малдивите, разположено на атола Раа, и си създайте хубави спомени. You & Me Maldives е курорт само за възрастни, който предлага разкошни помещения за настаняване, елегантни ресторанти, уютни барове, подмладяващ СПА център и множество приключенски дейности с водни спортове.

14. Dhigali Малдиви

Water Villas in Maldives

Открийте чисто малдивско блаженство в единствения по рода си Dhigali Maldives. Този фантастичен курорт е разположен в атола Раа, заобиколен от огромна къща-риф, спиращи дъха пейзажи и тропически вибрации. Представете си, че сте отседнали в перфектната водна вила на курорта, докато попивате най-добрите гледки към водата и небето и утолявате жаждата си с освежаващ коктейл. Превърнете въображението си в реалност в Dhigali Maldives с любимите си хора.

15. Furaveri Island Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Furaveri Island Resort & Spa е най-добрият курорт, разположен в биосферния резерват на ЮНЕСКО в близост до залива Ханифару. Ще бъдете зашеметени от разнообразието от уютни възможности за настаняване, които се предлагат тук, като всяка от тях разполага с най-добрите удобства, великолепни гледки и комфорт. Прекарайте ваканцията си сред семплата, но убедителна красота на Furaveri Island Resort & Spa и си създайте хубави спомени.

16. Kudafushi Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Курортът Kudafushi Resort & Spa е сладък рай, който ви приспива с щастие в рая от зелени дървета и прекрасни природни пейзажи. Този интригуващ 5-звезден курорт предлага изумителни вили, в които да отседнете, класически ресторанти и барове, в които да опитате вкусни деликатеси, тематичен спа център в градината, който да повдигне духа ви, и множество дейности, свързани с водни спортове. Отпуснете се на истинските Малдиви в Kudafushi Resort & Spa!

17. Emerald Maldives Resort & Spa

Water Villas in Maldives

Посетете ол инклузив курорта Emerald Maldives, който се намира на остров Fasmendhoo. Позволете си да се поглезите с безупречни услуги, приятелски настроени членове на персонала, сложно проектирана обстановка и щастливи вибрации. Гмурнете се в кристално чистите води директно от водните си вили и прекарайте невероятно време с хората, които обичате най-много. Прекарайте един ден в СПА центъра, за да съживите сетивата си, участвайте във вълнуващи дейности с водни спортове и задоволете глада си с вкусни изкушения. Създайте си преживявания, каквито никога досега не сте имали, в това тропическо скривалище.

18. Park Hyatt Maldives Hadahaa

Water Villas in Maldives

Насладете се на малдивския лукс на бос крак в изискания Park Hyatt Maldives Hadahaa. В това идилично убежище на частен остров се помещават различни невероятни водни вили, от които можете да избирате, като всяка от тях разполага с основни удобства, частен басейн, просторни стаи, очарователни гледки и много други неща, за да се почувствате като у дома си. Станете част от изследването на пъстрия морски живот на Малдивите, като участвате в гмуркане и шнорхелинг.

19. Sun Siyam Iru Veli

Water Villas in Maldives

Отпуснете се в 5-звездния курорт Sun Siyam Iru Veli, известен с елегантните си и удобни помещения за настаняване, елегантна кухня, релаксиращ спа център, център за водни спортове и забавни вечери. Това върховно тропическо убежище е перфектната дестинация за почивка, за да изживеете екзотични малдивски преживявания с любимите си хора.

20. Sheraton Maldives Full Moon Resort

Water Villas in Maldives

20. Sheraton Maldives Full Moon Resort

Посетете зашеметяващия курорт Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa, за да избягате от стреса, с който се сблъсквате в ежедневието си от толкова дълго време. Пригответе се да възвисите сетивата си с приятни гледки към блестящи лагуни, бели пясъчни плажове и буйна зеленина. Този 5-звезден курорт предлага най-добрите водни вили, в които да прекарате почивката си, с безкрайни басейни, слънчеви тераси, просторни дневни и ярки дизайни. Похапнете вкусна храна, насладете се на релаксиращи масажи в собствения СПА център и участвайте в забавни занимания с водни спортове.

Къде трябва да отседна на Малдивите, за да изживея най-добрите преживявания във водните вили?

В наши дни водните вили се намират в почти всички големи курорти на Малдивите. Имате голямо разнообразие, от което да избирате, и това, което е най-добро за вас, зависи от това, което сте замислили. За разлика от преди 10 години, в наши дни имате възможности на различни цени, всяка от които предлага нещо уникално. Няколко примера за това са водните вили с частен инфинити басейн или саала към тях, също така можете да получите и вила с 2 или 3 спални. Ако търсите предложения за някои от най-добрите. Ето няколко курорта, които ви идват наум.

 • Jumeira Vittaveli
 • One and only Reethi rah
 • Angsana Velavaru
 • Adaaran Prestige Vadoo
 • Anantara Kihavah
 • Soneva Jani

Често задавани въпроси за водните вили

Въпрос: Как да резервирам водна вила на Малдивите?

Отговор: Процедурата за резервиране на водна вила е много лесна и удобна за посетителите. Всичко, което трябва да направите, е да изберете курорта, в който ще отседнете, да посетите неговия онлайн уебсайт и да резервирате своята вила. Винаги е по-добре да резервирате настаняването си предварително, за да се възползвате от най-добрите цени и да прекарате безпроблемно ваканцията си.

Въпрос: Коя е най-добрата водна вила на Малдивите?

Отговор: Страната предлага богат избор от водни вили на Малдивите, което затруднява посетителите при избора им. Ето списък на най-добрите водни вили на Малдивите, които ви предлагат най-добрите тропически преживявания:
1. Reethi Faru Bio Luxury Resort
2. Водни вили Adaaran Prestige
3. Conrad Maldives Rangali Island
4. You & Me Maldives
5. Shangri-La’s Villingili Resort & Spa
6. W Maldives

Въпрос: Безопасни ли са водните вили на Малдивите?

Отговор: Няма рискове, ако планирате да отседнете във водна вила, тъй като те са абсолютно безопасни. Единственото, за което трябва да внимавате, е тясното стълбище, което води директно във водата от почти всяка водна вила. Особено когато сте отседнали с децата си, иначе няма за какво да се притеснявате за тези плаващи вили на Малдивите.

Въпрос: Струват ли си водните вили?

Отговор: Водните вили наистина се въртят около лукса, спокойствието и елегантността. Представете си, че се събуждате под шума на вълните, веднага се потапяте в прохладната, прясна вода на Индийския океан, а след това се отпускате под малдивското слънце, докато отпивате хладен коктейл, излегнали се в хамак. Водните вили на Малдивите са напълно достойни, защото могат да сбъднат мечтите ви. Убедете се в това сами, като резервирате пакет за водни вили на Малдивите!

Въпрос: Мога ли да посетя водната вила през деня?

Отговор: Тъй като няма ограничения във времето, можете да посетите водната вила през деня.

Въпрос: Как да си купя водна вила на Малдивите на по-ниска цена?

Отговор: За да получите най-добрите цени на водните вили на Малдивите, имайте предвид следните точки:
1. Пътувайте по време на слабия сезон, когато цените са сравнително по-ниски от тези в разгара на туристическия сезон.
2. Резервирайте водните си вили предварително, за да получите най-добрите цени.
3. Можете да се свържете с курорта и да попитате за всички налични отстъпки.
4. Използвайте уебсайтове за сравняване на цени, за да намерите най-достъпната водна вила.

Въпрос: По-добра ли е водната вила или плажната вила?

Отговор: Заради уединението и феноменалната 360-градусова гледка към океана и небето се смята, че водните вили са по-добри и по-романтични от плажните вили. С луксозни съоръжения, директен достъп до водата, невероятна площ на палубата и дори подове от стъклени панели, за да наблюдавате подводния живот, водните вили са чудесен вариант за избор.

Въпрос: Плажна или водна вила трябва да избера на Малдивите?

Отговор: Водните вили се предлагат за престой на Малдивите, защото осигуряват завладяващи преживявания, спокойствие и уединение, каквито няма в нито един друг имот. Планирайте бягство във водните вили на Малдивите, за да изпитате истински тропически усещания!

Въпрос: На кой остров на Малдивите има добри и достъпни водни вили?

Отговор: Следните острови и курорти на Малдивите са широко признати за своите водни вили на разумни цени, разгледайте ги и изберете най-добрите:
1. Фонимагуду, атол Баа – Reethi Beach Resort
2. Lankanfinolhu North – Paradise Island Resort Maldives
3. Атол Северно Мале – Coco Bodu Hithi Maldives Resort
4. Бодутакуруфаану Магу – Centara Ras Fushi Resort & Spa, Малдиви
5. Атол Нуну – Sun Siyam Iru Fushi, Малдиви

Въпрос: Защо водната вила на Малдивите таксува за трансфер с лодка?

Отговор: Водните вили са разположени в центъра на островна лагуна или океан и за достъп до тях се изисква трансфер с лодка. Превозът с лодка струва около 1 655 INR до 4 139 INR на човек за 30-40-минутно пътуване.

Това са все първокласни имоти, които дават едни от най-добрите преживявания във водните вили на Малдивите. Има и други бюджетни предложения, така че не се притеснявайте. Ако се огледате достатъчно. Ще намерите нещо, което отговаря на изискванията.

Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка