Топ 10 хотели в Addu City

Полети и хотели

Едно от най-зашеметяващите и екзотични места на Малдивите е град Адду. Той се състои от шест населени острова и е разположен в южната част на Малдивите. Градът е известен със своите безупречни плажове, блестящи води и живописни гледки. Някои от най-луксозните хотели на Малдивите се намират в град Адду. Ако планирате пътуване до Малдивите и не сте сигурни къде да отседнете, ето няколко причини, поради които град Адду може да бъде добър избор. Можете също така да разгледате предлаганите от нас курортни пакети за Малдивите, за да планирате пътуването си с лекота. По-долу са представени 10-те най-добри хотела в град Addu, Малдиви, които можете да разгледате.

Защо да отседнете в град Адду, Малдиви?

Някои от най-богатите и екзотични хотели в света могат да бъдат намерени в град Адду на Малдивите. Всеки хотел предоставя на посетителите си отличително и променящо живота преживяване – от вили на брега на морето до частни островни курорти. Всеки може да намери това, което търси в Addu City, независимо дали предпочита вълненията или релаксацията. Адду Сити е най-доброто място за гмуркане и шнорхелинг, което прави живота там още по-забавен. Има природни паркове и резервати за птици, които лесно могат да подобрят пътуването ви до Малдивите.

Как да стигнете до град Адду от Индия?

Единственият начин да стигнете до Малдивите от Индия е с полет. Можете да резервирате полет до международното летище Ган (GIA), което се намира в атола Адду. За 3-5 часа можете да стигнете до Малдивите от Индия.

Най-добро време за посещение на град Адди

Най-доброто време за посещение на Адду е през януари, февруари, март и юни. Температурата през тези месеци е идеална за плуване в океана. Именно през месеците май в града падат обилни до много обилни валежи.

Топ 10 хотели в град Адду

  1. Shangri-La Villingili Resort & Spa
  2. Equator Village Resort
  3. Herathera Island Resort
  4. Курорт Canreef
  5. Fuvahmulah City Hotel
  6. South Palm Resort
  7. Водолазно селище Reveries
  8. Equa Reef
  9. Приморско Финолху
  10. Equator Beach inn

1. Shangri-La Villingili Resort & Spa

На остров Вилингили, който е част от град Адду, се намира Shangri-La Villingili Resort & Spa. В този разкошен курорт посетителите могат да се насладят на частно островно бягство. в курорта са на разположение 132 вили със самостоятелни басейни и външни душове. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като риболов, тенис, гмуркане с шнорхел и гмуркане. Курортът разполага и със СПА център с набор от услуги, включително масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
142 284 Rs 70,000 – Rs 6,00,000

2. Equator Village Resort

Курортът, известен като Equator Village, е разположен на остров Ган в град Адду. 78-те стаи за гости и 19-те апартамента в курорта са заобиколени от пищни тропически градини. Водните спортове, гмуркането и гмуркането с шнорхел са само някои от дейностите, които са на разположение на посетителите. Курортът разполага и със СПА център с избор от процедури и масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
NA NA 40 000 Rs – 3 00 000 Rs

3. Herathera Island Resort

Курортът Herathera Island Resort се намира в град Адду на остров Herathera. Със собствен балкон или тераса, 273-те стаи и апартаменти в курорта са просторни. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг и водни спортове. Курортът разполага и със СПА център с набор от услуги, включително масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
NA NA 40 000 Rs – 2 00 000 Rs

4. Canareef Resort Maldives

В град Адду, на остров Хератера, се намира Canareef Resort Maldives. Курортът разполага с 271 стаи и вили, всяка от които има самостоятелен балкон или тераса. На разположение на гостите са разнообразни дейности като водни спортове, гмуркане и шнорхелинг. Курортът разполага и със СПА център с разнообразни услуги, включително масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
271 542 Rs 30,000 – Rs 5,00,000

5. Fuvahmulah City Hotel

Fuvahmulah City Hotel се намира в град Адду на остров Фувамула. Всяка от 22-те стаи на хотела е оборудвана със самостоятелен балкон или тераса. На разположение на гостите са разнообразни дейности като водни спортове, гмуркане и шнорхелинг. Освен това в хотела има спа център с набор от услуги, включително масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
Недостъпно Недостъпно Rs 12,000 – Rs 1,00,000

6. South Palm Resort Maldives

На остров Фейдху, в град Адду, се намира курортът South Palm Resort. Курортът разполага с 50 стаи и вили, всяка от които има самостоятелен балкон или тераса. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг и водни спортове. Курортът разполага и със СПА център с избор от процедури и масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
130 260 Rs 50,000 – Rs 4,00,000

7. Reveries Diving Village

На остров Ган, в град Адду, се намира място, наречено Reveries Diving Village. В курорта се предлагат двадесет вили и стаи, всяка от които има самостоятелен балкон или тераса. На разположение на гостите са разнообразни дейности като водни спортове, гмуркане и шнорхелинг. В курорта има и спа център, който предлага разнообразни терапии.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
NA NA Rs 14,000 – Rs 2,00,000

8. Equa Reef Малдиви

Островът на град Адду на Ган, на който се намира Equa Reef Maldives. Всяка от 50-те стаи и вили в курорта разполага със собствен балкон или тераса. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг и водни спортове. Курортът разполага и със СПА център с набор от услуги, включително масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
NA NA Rs 15,000 – Rs 2,00,000

9. Приморска част на Финолху

На остров Тинадху в град Адду се намира крайморската общност Финолху. в курорта се предлагат 37 вили със самостоятелни басейни и външни душове. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг и водни спортове. Курортът разполага и със СПА център с избор от процедури и масажи.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
136 272 Rs 70,000 – Rs 4,00,000

10. Equator Beach Inn

Хотел Equator Beach Inn се намира в град Аду на остров Ган. хотелът разполага с 13 стаи за гости, всяка от които има самостоятелен балкон или тераса. На разположение на посетителите са разнообразни дейности, като гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг и водни спортове. На територията на хотела се намира и ресторант, в който се сервират ястия от регионалната и международната кухня.

Брой стаи Брой легла Ценови диапазон
NA NA Не е наличен

В заключение, град Адду е чудесно място за всеки, който планира да предприеме меден месец на Малдивите. Предложените по-горе 10 най-добри хотела в град Адду са чудесни, ако ще отсядате на Малдивите. Ако търсите по-луксозен и романтичен престой, можете да разгледате нашия блог за водни вили на Малдивите. За безпроблемна почивка проверете нашия уебсайт ExoticHoliday.BG и изберете пакета, който отговаря на вашите нужди.

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Малдиви почивка