Taj Exotica срещу Taj Coral Reef

Полети и хотели

Една от най-престижните хотелски вериги, Taj, е изградила репутацията си на отлични постижения и професионализъм. Taj Exotica и Taj Coral Reef са двата най-красиви курорта на Малдивите, които човек трябва да има предвид, когато обмисля своите възможности. Групата Taj несъмнено изпълнява обещанията си всеки път за своите посетители. Ако тук се опитвате да вникнете в темата Taj Exotica Resort & Spa vs Taj Coral Reef Resort & Spa, отхвърлете опасенията си, защото ние сме ви подготвили.

Малдивите са една от най-посещаваните дестинации в света. От обикновените хора до знаменитостите – всички обичат да ходят на Малдивите за почивка. Това е тропически рай, разположен в Индийския океан. За да изпитате най-добрия луксозен комфорт и спокойствие, Малдивите са най-добрият вариант. Ето защо е важно да изберете правилния курорт и подходящия пакет за Малдивите, за да се възползвате максимално от почивката си.

Taj Exotica Resort & Spa

Taj Exotica Resort & Spa е разположен на остров Ембоодху Финолху. Той се намира само на 15 минути път с кола от летище Велана. Курортът не пропуска да впечатли посетителите си с големи удобства и лукс. Някои от тях са най-известният инфинити басейн, круиз по залез слънце и разнообразие от водни спортове. Това е уединена група от частни плажни курорти, идеални за прекарване на релаксиращ ден в слушане на океанските вълни. Специфичните данни за курорта, включително брой и видове стаи, цени и информация за курорта, са изброени по-долу.

Име на курорта Taj Exotica Resort & Spa
Брой стаи 134
Брой легла 64
Време за настаняване Време за напускане Настаняване: 12:00 ч. Напускане – 14:00 ч

Видове стаи и ценова информация

По-долу са посочени разходите за двама възрастни и едно дете на вечер.

Вид стаи Средна цена
Lagoon Villa Ocean View 78 623 рупии
Deluxe Lagoon Villa със собствен басейн 93 102 рупии
Вила Premium с басейн 1,03,446 Rs
Делукс вила на плажа с басейн 1,19,998 Rs
Апартамент с една спалня и басейн 1,77,928 Rs
Президентски апартамент Rehendi с две спални и басейн Rs 4,05,511
Апартамент с една спалня на плажа с басейн Rs 4,50,000

TAJ Coral Reef Resort & Spa

Taj Coral Reef Resort & Spa е разположен на частния остров Хембадху. До дестинацията се стига от летище Velana за 45 минути с моторна лодка. С разнообразието от луксозни водни вили, Taj Coral Reef е единствен по рода си, който човек непременно трябва да разгледа. Акцентът на този курорт е, че разполага с подводен къщен риф и потънал кораб. Водните вили са красиво разположени една до друга, приличайки на цветни листенца. Специфичните данни за курорта, включително брой и видове стаи, цени и информация за курорта, са изброени по-долу.

Име на курорта Taj Coral Reef Resort & Spa
Брой стаи 64
Брой легла 128
Време за настаняване Време за напускане Настаняване: 12:00 ч. Напускане – 14:00 ч

Видове стаи и ценова информация

По-долу са посочени разходите за двама възрастни и едно дете на вечер.

Вид водна вила Подробности за цената
Вила Superior Beach 81 514 рупии
Вила на плажа Deluxe 92 272 рупии
Водна вила Premium 98 065 рупии
Президентски апартамент Nirvana Rs 2,00,000

Основна разлика между Taj Exotica и Taj Coral Reef

  • Taj Coral Reef се състои предимно от водни вили и премиум вили над водата, докато Taj Exotica е известен със своите плажни и океански курорти.
  • Taj Coral Reef има програма all inclusive, в която гостите могат да се възползват от напитки и бар, открити грил съоръжения и много други, докато Taj Exotica не съдържа всичко това.

И накрая, и двата курорта предоставят всички основни удобства и лукс. В зависимост от вашите предпочитания и нужди можете да изберете този, който ви харесва. Ако искате да научите повече за водните вили, посетете блога за водни вили на Малдивите. За безпроблемна почивка проверете нашия уебсайт exoticholiday.bg и изберете пакета, който отговаря на вашите нужди.

Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка