Мини Малдивите в Индия

Почивка на Малдиви

Първото място, за което се сещате, когато си представите безупречни плажове с бял пясък, тюркоазен океан и спокойна атмосфера, са не друго, а Малдивите. Ами ако ви кажа, че няма да ви се наложи да отидете много далеч, за да видите всичко това? Мини Малдивите се намират у нас в Индия и можете да имате всички свои нужди и желания за пътуване с приемлив бюджет. Не ми се доверявате? Започнете да превъртате, за да разгледате по-отблизо. Без наистина да напускате Индия, в нашата страна има много неоткрити бижута, които дават представа за Малдивите. Следните места гарантирано ще направят пътуването ви незабравимо благодарение на зашеметяващите си пейзажи, топлото гостоприемство и безбройните дейности. Така че вземете слънцезащитния крем, сложете слънчевите очила и се пригответе да бъдете омагьосани от великолепието на мини Малдивите в Индия, без дори да резервирате пакет за курорт Малдиви.Mini Maldives in India

Избягайте на мини Малдивите в Индия

1. Мини Малдивите близо до Кочи, Керала

Мини Малдивите, които се намират близо до Кочи в Керала, са истински, а не шега. Дестинацията е готова да предостави на своите посетители чудесна комбинация от природна красота и модерен лукс. Става дума за първия плаващ курорт в Индия, който отвори врати недалеч от Кочи в очарователното островно селище Кумбаланги. Можете да очаквате завладяващо обслужване, подводен престой и някои красиви гледки към задните води в Aquatic Island by Poppys в Кочи. Освен че е първият плаващ курорт в Индия, той е и първият екологичен подводен курорт в Азия. курортът се състои от пет плаващи сгради, във всяка от които се помещават десет елегантно обзаведени стаи. Всяка стая е добре обзаведена и предлага на посетителите си съвременни удобства. Цената на стаите е приблизително 5 000 INR на вечер, което е перфектна сделка, която може да се направи! Трудно е да скучаете на това място, защото то разполага със спа център, фитнес зала и плувен басейн, който плува. Можете да задоволите жаждата си за приключения, като се занимавате с обикновени водни спортове до сезонно наблюдение на птици, като планирате дните си по подходящ начин. Така че опаковайте багажа си, оставете грижите зад гърба си и се пригответе да бъдете запленени от Малките Малдиви близо до Кочи в Керала!

  • Име на курорта: Aquatic Island by Poppys
  • Как да стигнете: Пристигнете в Кочи със самолет, а след това пътувайте 1,5 часа с кола.
  • Адрес: адрес: 4 – 360A, Puthankary, Kumbalangi PO, Kochi (682 007) Индия
  • Цени за нощувка: Цената започва от 5000 INR (приблизителна стойност)
  • Защо да посетите: Спокойна гледка към задните води, екологично чист курорт, луксозни възможности за настаняване, редица забавни дейности, ресторант с разнообразна кухня и много други.

Mini Maldives in India

2. Мини Малдиви в Техри, Утаракханд

Този празничен сезон можете да потърсите утеха в едно тайно бижу, скрито в подножието на Хималаите. Това примамливо място е готово да ви осигури незабравимо тропическо преживяване! Вашата идеална дестинация за почивка и опознаване е великолепният курорт Le Roi в Техри, Утаракханд. Прекарайте престоя си в плаваща хижа на езерото Tehri, на 5500 фута над морското равнище, и се насладете на спиращите дъха гледки на Хималайските планински вериги. курортът включва 20 луксозни помещения за настаняване на езерото Tehri, всяко от които разполага със съвременни удобства. Разнообразието от дейности на закрито и открито, достъпни тук, като обиколки с лодка с каяк, бадминтон, волейбол, игра на карти и лудо, ще направят деня ви пълноценен. Спокойната обстановка, хубавото време и преживяването да отседнеш в хижа в близост до езеро ще ви напомнят за Малдивите. Подгответе се за най-доброто бягство с любимите си хора на Малдивите, без дори да пътувате дотам!

  • Име на курорта: Le ROI Floating Huts
Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка