Малдивски маршрут за двойки: идеален 5-дневен престой в рая

Почивка на Малдиви

Малдивите са сърцето на всеки, нали? Той е една от най-добрите дестинации за двойки и само се засилваше дори по време на пандемията. От спиращите дъха преживявания на плажа, вдигащите адреналина водни спортни дейности, изключителните възможности за хранене с вкусна храна и още снимки, достойни за Instagram, почивката на Малдивите с партньора ви може да бъде само пълноценна. Не отричаме факта, че има много дестинации, където да прекарате страхотна ваканция с партньора си, но преживяването, което Малдивите предоставят, ще бъде уникално. Най-добрият вариант е да започнете дългия си списък с дестинации за пътуване с най-подходящата за двойки дестинация – Малдивите. Объркани ли сте относно избора на идеалния маршрут за пътуване до Малдивите за двойки? Ето го.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Малдивски маршрут за двойки

Кой не е мечтал за почивка на Малдивите с партньора си? Ако някой казва “не”, тогава трябва да го направите. Малдивите са едно от местата, които просто ви карат да прекарате качествено време с партньора си с всички най-добри преживявания. Планирате меден месец на Малдивите или годишнина? Наистина чудесен избор.

Ден 1 Пристигане на Малдивите
Ден 2 Свободен ден с плаваща закуска сутринта
Ден 3 Ден за задължителни водни спортове
Ден 4 Отпуснете се, като се възползвате от СПА услугите, и завършете деня с частна вечеря
Ден 5 Отпътуване от Малдивите

Ден 1 – Пристигане на Малдивите

След като кацнете на международното летище Велана, преминете имиграционните проверки и се насочете към залата за пристигащи. Потърсете гишето на вашия курорт и се качете на трансфера. След дългото пътуване с полет, трансферите с хидроплан или моторна лодка, които ще вземете, ще ви бъдат много необходими, а гледките, които ще ви се открият, със сигурност ще накарат челюстите ви да паднат. След като стигнете до курорта, изчистете процедурите по чекиране, обядвайте, починете си и оставете този ден изцяло за разглеждане на курорта. Запознайте се с всички места и възможности, с които разполага, и резервирайте, ако искате допълнителни преживявания, различни от включените в пакета.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Ден 2 – Свободен ден с плаваща закуска сутринта

Колкото и да ви се иска да имате вълнуващ ден по време на пътуването си, денят за почивка на Малдивите е също толкова важен. След като сте си починали добре през първия ден от маршрута си за двойки на Малдивите, станете ранобудни за един ден и се събудете с красив изгрев. Времето на плажа на Малдивите ще бъде едно от най-добрите Неща за правене на Малдивите по време на пътуването ви с партньора. Насладете се на преживяването на плаваща закуска (Трябва да опитате. Повтарям. Трябва да опитате) и започнете деня си. Разполагайте с този ден само за времето за плаж и всички допълнителни преживявания, които правите, за да планирате престоя си.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Ден 3 – Ден за задължителни водни спортове

Водните спортове и Малдивите са най-добрата двойка, точно както вие и вашият партньор. Ден 3 от вашия маршрут за двойки на Малдивите ще бъде изцяло ден за водни спортове. Опитайте любимите си водни спортове през този ден, като получите достатъчно предложения от персонала на курорта. Те ще ви помогнат да планирате водните си спортове по най-добрия възможен начин. Направете няколко щури снимки във водата и разкажете на света как се чувствате при пътуване с партньора си до Малдивите.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Ден 4 – Отпуснете се, като се възползвате от СПА услугите, и завършете деня с частна вечеря

След дълъг и уморителен ден на водни спортове всеки има нужда от релаксация, нали? Така че ден 4 от вашия маршрут за двойки на Малдивите е точно това. Има много допълнителни услуги, предоставяни от всички най-добри курорти на Малдивите, и посещението на спа център определено е една от тях. Всъщност Малдивите са едно от най-добрите места за спа преживявания. А вечерта планирайте романтичната си вечеря на свещи. Тъй като на Малдивите има много възможности за частни вечери, изборът на такава за вашия престой е нещо, което не можете да си позволите да пропуснете.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Ден 5 – Отпътуване от Малдивите

Всяко красиво нещо трябва да свърши в някакъв момент и ето че настъпва денят на отпътуването ви от Малдивите. Закусете, приключете с процедурите по напускане на хотела и се върнете с трансфер до летището. Ето един бърз съвет. Изберете полет през втората половина на деня. Въпреки че часът за напускане на курорта е 11:00 ч., повечето курорти ви позволяват да използвате съоръженията на курорта, докато вземете трансфера си. Страхотно, нали? Напълно разбираемо е, че да се сбогувате с това място никога не е лесно, но винаги можете да планирате още едно пътуване с партньора си до този рай.

Maldives Itinerary For Couples – An Ideal 5-Day Stay In The Paradise!

Често задавани въпроси относно пътуването до Малдивите с вашия партньор

1. Каква е идеалната продължителност на маршрута на Малдивите за двойки?

Идеалната продължителност на пътуването за двойки на Малдивите е 4-5 дни.

2. Кое е най-подходящото време за посещение на Малдивите?

За да получите най-доброто от преживяванията на Малдивите, посещението от ноември до април е идеално време.

3. Кои са задължителните курорти на Малдивите за двойки?

Всички курорти на Малдивите са подходящи за двойки. Някои от най-добрите курорти са LUX* South Ari Atoll Resort & Villas, имотите Sun Siyam, Coco Bodu Hithi, Lily Beach Resort & Spa – All-inclusive, Centara Ras Fushi Resort & Spa и Reethi Faru Resort.

4. Колко трябва да се носи за допълнителни разходи на Малдивите?

За покриване на допълнителните преживявания се препоръчва да носите със себе си 50-75 USD на ден на човек. В зависимост от това какви допълнителни преживявания планирате, този разход ще се увеличи съответно.

5. Включена ли е фотосесията в пакета за Малдивите?

Само няколко курорта предлагат това преживяване като част от пакета “всичко включено в цената”. Но имайте предвид, че това няма да бъде DSLR фотография. Ако искате професионална фотосесия, можете да уведомите курорта, да заплатите допълнително и да се насладите на услугите. Ще има много възможности и цени на почасова база.

Надявам се, че този 5-дневен маршрут на Малдивите за двойки ви е бил интересен. Много е важно да изберете идеалния пакет за меден месец на Малдивите и ние сме тук, за да улесним това търсене. Pickyourtrail има за вас много невероятни туристически пакети за Малдивите и ви позволява да персонализирате собствения си мечтан маршрут. Да, вашето пътуване до Малдивите с партньора ви е само на един клик разстояние. Ето още едно пътуване. Не спирайте само с четенето на блогове за това какво казват двойките на Малдивите, а отидете да ги преживеете сами.

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Малдиви почивка