Gangehi Island Resort Малдиви

Полети и хотели

Gangehi Island Resort Maldives

Gangehi Island Resort е красив хотел със собствен частен остров. Как може да бъде пълноценно пътуването до Малдивите без престой в луксозен островен курорт? Малдивите са това, което са, благодарение на красивите си атоли и пищни водни вили. Този островен курорт се намира в атола Северен Ари. За незабравим престой на Малдивите, особено за меден месец, това е най-добрият вариант.

Не забравяйте да проверите правилно удобствата и услугите, които предпочитате, с пакета за курорта Малдиви, който сте избрали. По този начин можете да избегнете много обърквания.

Акценти на Gangehi Island Resort Maldives

ОБОРУДВАНЕ ДА НЕ
Wi-Fi ✔️
Плувен басейн ✔️
Ресторант ✔️
Летищен трансфер ✔️
Семейни стаи ✔️
Преден плаж ✔️
Паркинг
Водни вили ✔️
Водни вили с басейн ✔️
Водни спортове ✔️

В заключение, Gangehi Island Resort е чудесен избор за двойки и семейства, които искат да отседнат в луксозен курорт. Цената на стаите варира в зависимост от вида на настаняването, което човек предпочита. Цената започва от 30 000 рупии и достига до 2 00 000 рупии.

Разстояние от летището: 86 километра от летище Мале

Как да стигнете до Gangehi Island Resort на Малдивите

Когато пристигнете на летище Мале, ще намерите различни възможности за транспорт и трансфер, които да ви отведат от Мале до атола Северен Ари. Можете да изберете бърза лодка или самолетен трансфер в зависимост от предпочитанията си.

Адрес: Остров Гангехи 09120, Малдиви

Информация за контакт: 960 666-0505

Официален уебсайт: Gangehi Island Resort

Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка