Canopus Retreat Thulusdhoo Малдиви

Полети и хотели

Canopus Retreat Thulusdhoo Maldives

Canopus Retreat се намира на Малдивите, в Thulusdhoo. Всеки, който иска да предприеме бюджетно, но луксозно пътуване до Малдивите, може да намери Canopus Retreat за чудесен избор. Хотелът разполага с всички основни удобства и има директен достъп до плажа. Препоръчваме ви да изберете този хотел, ако предприемате пътуване до Малдивите, за да се насладите на плажното преживяване. За младоженците има някои допълнителни услуги, които се предлагат от хотела. Уверете се, че сте проверили всичко относно хотела и удобствата с избрания от вас пакет за Малдивите.

Canopus Retreat, който разполага с частен плаж, се намира на 400 метра. В къщата за гости има гардероб във всяка стая. Всички помещения за настаняване в Canopus Retreat Thulusdhoo включват самостоятелна баня, климатик, телевизор с плосък екран, а някои дори разполагат с кът за сядане.

Canopus Retreat Thulusdhoo Малдиви Акценти

ОБОРУДВАНЕ ДА НЕ
Wi-Fi ✔️
Плувен басейн
Ресторант ✔️
Трансфер до летището ✔️
Семейни стаи ✔️
Преден плаж ✔️
Паркинг
Бар ✔️

В заключение, Canopus Retreat е добър избор за двойки и семейства, които искат да отседнат в бюджетен хотел на брега на морето. Цените на тези хотелски стаи започват от 10 000 рупии и достигат до 25 000 рупии.

Разстояние от летището: разстояние от летище Мале: 23 километра

Как да стигнете до Canopus Retreat на Малдивите

Когато пристигнете на летище Мале, ще намерите различни възможности за транспорт и трансфер, които да ви отведат от Мале до Thulusdhoo. Можете да вземете бърза лодка или трансфер с полет.

Адрес: Athiri Magu, 08040 Thulusdhoo, Малдиви

Информация за контакт: 9609878833

Официален уебсайт: Canopus Retreat

Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка