Бутикови курорти на Малдивите

Полети и хотели

Планирате почивка на Малдивите?

Искате ли да научите кои са най-добрите бутикови курорти на Малдивите, ето списък на най-добрите луксозни курорти на Малдивите. Когато става въпрос за Малдивите като дестинация, има множество неща, за които трябва да знаете, че това е дестинация, приятелски настроена към двойките. Тук можете да намерите голям брой частни островни курорти, на широк спектър от малки острови. Те обаче са много известни със своите рифови курорти. Хората обичат да отсядат в тези курорти, за да прекарват време с любимите си хора и да имат лично време.

Хората пътуват дотук, за да се насладят основно на вили с басейн над водата, с различни конфигурации на плажни вили и градински вили. Идеалният престой тук е за максимум 4-5 дни. Тъй като на островите няма големи туристически забележителности и става дума предимно за самостоятелно опознаване. Пътешествениците предпочитат неограничено забавление с гмуркане с шнорхел, гмуркане с акваланг, плаване с делфини, занимания с гребане и много други, които варират за различните курорти.

Курортите на Малдивите предоставят удобства от световна класа, което ги прави нестандартни като дестинация. Той се отличава с добро гостоприемство във всеки курорт и професионално обслужване по целия свят. Туристическият борд на Мале популяризира Малдивите и на международно ниво, за да достигнат до това ниво на признание. Тази дестинация е умерено скъпа, но е много подходяща за меден месец. Можете да си поръчате пакети за меден месец, които осигуряват трансфер от летището до курорта и обратно, докато преживяването с хидроплан си заслужава да бъде преживяно.

Ето и 7-те най-добри бутикови курорта на Малдивите

  1. COMO Cocoa Island
  2. Raffles Maldives Meradhoo
  3. Kandolu Малдиви
  4. Частен остров Naladhu Малдиви
  5. Mirihi Island Resort

1. COMO Cocoa Island

Boutique Resorts in Maldives- Luxurious Resorts 2023

Ако сте любители на суперлукса и планирате ваканция на Малдивите, тогава трябва да обмислите COMO Cocoa Island като курорт за вашия меден месец. Този курорт разполага с 3 големи апартамента на своя остров и 34 водни вили. Това е най-комфортният и най-добрият курорт, който може да отиде далеч с множество СПА съоръжения и освен това е приятелски настроен към двойките. Така че той ви дава пълна неприкосновеност на личния живот на най-добрите луксозни преживявания. Можете дори да се включите в множество водни спортни дейности и да се насладите на почивката си с любимия човек. Можете просто да хвърлите чашата и да изпитате автентичното преживяване на водните вили с морския бриз и да се насладите на престоя си.

2.Raffles Maldives Meradhoo

Boutique Resorts in Maldives- Luxurious Resorts 2023

Този курорт се намира над атола Гаафу Алифу, като разполага с девствени 38 вили. Raffles е в сътрудничество с AccorHotel’s, които са четвъртите най-луксозни курорти на Малдивите и първият курорт на самия Raffles. Той разполага с 21 островни вили и 16 океански вили, което го прави идеално убежище за двойките, които планират да отседнат тук, те осигуряват обслужване от световна класа във всички вили и предоставят ресторанти с най-добрата кухня. Разполагат с частни басейни, обществени барове и предлагат различни луксозни СПА центрове. Те предоставят всички основни удобства и са най-доброто място за престой за лукса, за който плащате. Можете да вземете директен вътрешен полет от летище Мале, за да стигнете до тези красиви луксозни курорти.

3.Kandolu Малдиви

Boutique Resorts in Maldives- Luxurious Resorts 2023

Те разполагат с широка гама от 30 вили над водата и плажа, които ви гарантират най-доброто изживяване за медения ви месец. Бъдете сигурни, че ще ви хареса да посетите този напоен с романтика частен остров. Този курорт разполага с най-добрия вътрешен риф на Малдивите. Техните плажни бунгала са със страхотен мек бял пясък и чиста плажна вода. Който дори ви позволява да карате сърф от ранните сутрешни часове до късните вечери до зори. Този курорт предлага най-добрите услуги за водни дейности, като гмуркане, гмуркане с шнорхел и много други. Този курорт попада в топ класацията на 5* бутиковите курорти заради многобройните услуги, които предоставя. Той е един от кръглите острови и е рядкост да се намери кръгъл остров в неговата форма.

4.Частен остров Наладху на Малдивите

Boutique Resorts in Maldives- Luxurious Resorts 2023

Какво би било по-невероятно от индивидуален басейн за всяка вила? Naladhu Private Island е част от веригата Малдиви на Anantara, която е бутиков курорт с категория 5*. Те разполагат с къщи на брега на морето и с кристално чист безкраен басейн, благодарение на който получавате най-добрите снимки за Instagram, които да публикувате с любимия си човек, когато сте на почивка. Този курорт се намира в непосредствена близост до уединения райски остров и съвсем близо до имотите на Anantara. Този курорт дава най-доброто от най-доброто уединение на всички гости, които се разхождат в техния курорт, и е един от най-добрите, когато го сравнявате с бюджетните бутикови курорти. Те разполагат с широка гама от дейности за водни спортове, както и другите курорти, а също така предоставят възможност за гмуркане с шнорхел в точката на костенурката веднъж по време на престоя на гостите, когато те посещават тук. Можете да планирате почивката си в такива красиви курорти, без да се замисляте.

Тук получавате най-доброто в света преживяване , не само заради високия клас на имота, но той е класиран в топ 10 на най-добрите имоти на Малдивите, се казва в проучването на правителството на Малдивите. Не пропускайте най-добрия шанс за опознаване на най-добрите оферти, които получавате във вашата ваканция за меден месец на Малдивите.

5. Mirihi Island Resort

Boutique Resorts in Maldives- Luxurious Resorts 2023

Mirihi Island Resort е един от най-добрите курорти с 37 вили и има свой собствен уникален стил с луксозната характеристика, която ще има всеки 5* имот. Предлагат удобства като плажно кино, СПА център, хипнотично гмуркане в рифа и още много безмоторни водни дейности. Курортът Mirihi Island предлага и трите вида хранене: полупансион, който включва закуска и вечеря; пълен пансион, който включва закуска, обяд и вечеря; и още един – All inclusive пълен пансион + алкохолни и алкохолни напитки с разнообразна кухня и коктейли и мокъртейли в зависимост от сезона на прилив.

Оцени статията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Малдиви почивка