5 звездни курорта в Малдивите, които да посетите през 2023

Полети и хотели

 

Малдивите са дом на много курорти и всяка скъпа почивка на плажа може да има идеално определение тук. Най-луксозното нещо, което можете да направите на тази планета, намира своя дом тук. Независимо дали става дума за свежи изгреви, неуморни залези или пламтящи слънчеви лъчи – всичко в природата е чудесно сътворено на Малдивите. Природният компонент сам по себе си се превръща в скъп компонент на съвременния свят. Необработените кафяви пясъци, нефилтрираната чиста вода, неизтеглените палми и какво ли още не! Този природен рай е удоволствие за почиващите. Петзвездните курорти на Малдивите са като да добавите любимата си глазура към любимия си млечен шейк. Прочетете, за да се запознаете с някои от най-добрите 5-звездни курорти на Малдивите.

Най-добрите петзвездни курорти на Малдивите

5 звездни курорта в Малдивите, които да посетите през 2023
1. Sun Siyam Iru Fushi Малдиви

Разположен в атола Нонну, този 5-звезден курорт на Малдивите е истинско удоволствие за всеки почиващ. Тези вили на или над водата в Малдивите са обещаващи за простор. Като се има предвид този параметър, изгревите и залезите са безкомпромисно отстъпление за всеки, който желае да се наслади на пълната природа. Хоризонтът със сигурност ще се гордее със значката, която има за себе си – невероятен изгрев или фантастичен залез. Със своите близо 221 вили този 5-звезден курорт на Малдивите е наистина екзотичен. Удобствата са безкрайни. Спа центърът на Sun Siyam Iru Fushi е награждаван и разполага с най-добрите услуги. Този остров е толкова уединен, а дейностите със сигурност ще ви ангажират.

Удобства: Гледане на деца, частен басейн, уроци по йога, личен треньор, фитнес зала, сауна, разходка с лодка, кану, стая за игри, гмуркане с шнорхел, уиндсърфинг, дартс, тенис на маса, детски клуб, спа услуги и много други.
Разстояние от летище Мале: 173 км.
Как да стигнете: Как да стигнете: с морски самолет
Местоположение: Атол Нуну, Малдиви

2. Six Senses Laamu

Six Senses Laamu се намира в атола Лааму, този 5-звезден курорт на Малдивите е единственият курорт в този атол. С 97 вили на плажа този курорт предлага невероятни гледки към природата. Удобствата са ексклузивни и богати. Тези удобства са добре съчетани с природата. Със съчетанието на технологии сред природата този курорт е уникална атракция сам по себе си. Малдивската смесица във всеки компонент на природата прави престоя в него достоен за отбелязване. Това е един от най-добрите 5-звездни хотели на Малдивите със собствен басейн. Six Senses Laamu ви дава усещането, че притежавате цялата земя за себе си, за да си създадете най-хубавите спомени.

Удобства: Собствен басейн, безплатни напитки, ресторант, закуска на шведска маса, бар край басейна, кану, гмуркане с шнорхел, колоездене, гмуркане, детски клуб, екзотичен СПА център и салон.
Разстояние от летище Мале: 145 + 13,7 км от летище Kadhdhoo
Как да стигнете: Морски самолет и бърза лодка
Местоположение: Атол Лааму, Малдиви

3. Ayada Maldives

Разположен в атола Гаафу Даал, този курорт е един от 25-те най-луксозни курорти на планетата. За да изпитате лукс в малдивски стил, този курорт е подходящ избор, който бихте могли да изберете. Този 5-звезден курорт на Малдивите е наистина отличен в определянето на лукса. С около 122 просторни вили, всеки детайл е направен великолепно луксозен. Ресторантите предлагат невероятни деликатеси. А за тези, които търсят добра релаксация и подмладяване, спа центърът в Ayada Maldives е отличен избор. Ayada Maldives също така спечели “Сертификат за отлично качество” през 2019 г.

Удобства: Децата остават безплатно, гледане на деца, безплатна закуска, частен басейн, фитнес център, безплатни напитки, кану, гмуркане с шнорхел, гмуркане, тенис корт, билярд, детски занимания, СПА център, салонни услуги и много други.
Разстояние от летище Мале: 436 км
Как да стигнете: Морски самолет
Местоположение: Атол Гаафу Даал, Малдиви

4. Constance Moofushi

Constance Moofushi се намира на остров Муфуши и е един от най-високо оценените 5-звездни курорти на Малдивите. Природата е просто зашеметяваща. Подводният ресторант тук заслужава внимание. Този курорт разполага със собствен частен басейн. Без компромис с лукса, това място може да бъде правилният отговор на вашата скъпа малдивска почивка. Удобствата са наистина безкрайни и това място е най-добрата плажна вила на Малдивите, което просто си заслужава решението за почивка. Цената задоволява целия лукс, който очаквате от тази скъпа почивка.

Удобства: Wi-Fi, гмуркане с шнорхел, СПА център, зала за игри, екзотична храна, салонни услуги, диетични менюта, напитки, гледане на деца, фитнес зала, транспорт до летището, кану, бар край басейна и много други.
Разстояние от летището: Разстояние от летището: 47,4 км
Как да стигнете: Възможност за пътуване: с морски самолет
Местоположение: Остров Муфуши, Малдиви

5. Royal Island Resort and Spa

Разположен в атола Баа, всеки курорт е скъпоценен камък сам по себе си. Royal Island Resort and Spa ще бъде онази перла, която всяка стрида внимателно проектира. Изцапайте ръцете си в белите пясъци край курорта Royal Island и ги измийте в кристално чистата вода. Потопете се в интересни занимания и изразходвайте всяка частица от енергията си, за да се събудите освежени от солено-синия Индийски океан. Това е един от най-добрите 5-звездни курорти на Малдивите. Откритият басейн е така необходимото освежаване сред солеността, която дава морето. А “Ако животът ви дава лимони, направете лимонада” трябва да бъде вашият тип отношение тук и има нужната доза подмладяване в атмосферата си.

Удобства: Басейн, Фитнес център с фитнес зала, Кану, Ресторант, Безкраен басейн, Специални диетични менюта, Тенис корт, Тенис на маса, Масаж за двойки, СПА център и много други.
Разстояние от летището: Разстояние от летището: 120 км
Как да стигнете: Възможност за пътуване с морски самолет
Местоположение: Атол Баа, Малдиви

6. Coco Bodu Hithi

Разположен в атола Северно Мале, този 5-звезден курорт на Малдивите предлага интересни занимания, които могат да създадат настроение за почивка на всеки пътник. Този курорт е абсолютна смесица от съвременен комфорт и малдивска култура. Coco Bodu Hithi е идеалното място за почивка, независимо дали с любимите ви хора или със собственото ви семейство. С 44 луксозни вили в Coco Bodu Hithi, отдаването на удоволствие в неговия спа център може да бъде една от най-добрите идеи това лято. Това е един от екзотичните малдивски курорти с частни басейни. Това е едно от най-добрите места за отсядане на Малдивите.

Удобства: Кану, Най-добрият спа център, Гореща вана, Частен басейн, Сауна, Гмуркане с шнорхел, Бар, Детски кът, Слънчева тераса, Салон, Фитнес зала, Допълнителен чай, Разнообразие от видове стаи и характеристики на стаите и много други.
Разстояние от летище: 31.1 км
Как да стигнете: Скоростна лодка
Местоположение: Атол Северно Мале

А ето и нашите 6 най-добри петзвездни курорта на Малдивите, които избрахме за вас. Изберете курорт, чиито удобства, характеристики на стаите и местоположение ви устройват. В противен случай има малдивски курорт, който е ръчно изработен по вкуса на всеки човек. Открийте своя и се насладете на лукса, който почивката ви може да подари.

Оцени статията
( No ratings yet )
Малдиви почивка